eXtra krása 28.04.2024 18:11 Podle nabídky obchodů s oblečením to vypadá, že skinny džínům odzvonilo a byly nahrazeny těmi oversized. Jak je ovšem nosit, abyste se cítili dobře a vypadali stylově při každé příležitosti? Klasická kombinace Některé trendy jsou skutečně nestárnoucí. Jedním z nich je kombinace džínů a bílého trička. I přesto, že se jedná o běžnou kombinaci a tyto dvě položky má ve své šatní skříni téměř každý, výsledek vypadá za každých okolností dobře. Chcete-li tento trend povznést na trochu vyšší úroveň a vytvořit elegantní look, přidejte zlaté náušnice, řetízky a výrazný pásek. Country styl Připomíná váš styl spíše Divoký západ? Vlastníte kovbojské boty i koženou bundu? Oversized džíny skvěle doplní tyto dva country kousky a vy vytvoříte kombinaci, která bude pohodlná, stylová a vhodná jak na návštěvu baru, tak i na volné nedělní odpoledne. Pokud vysvitne slunce, nebojte se přidat také klobouk. Pohodlná elegance Čekají vás obchodní schůzky, ale džíny jsou v rámci vašeho pracovního oděvu povolené? Oversized džíny doplňte o košili a trenčkot a vytvoříte pohodlnou, přesto elegantní variantu. Při volbě obuvi sáhněte po bílých teniskách, botách na podpatku nebo balerínách. Na procházku i fotbalový zápas Nosíte od pondělí do pátku kostýmky a boty na podpatku a víkendy využíváte k tomu, abyste se oblékli zejména pohodlně? Skvělou víkendovou kombinací jsou oversized džíny, vaše oblíbené tričko nebo body a bomber. Proti slunci vás spolehlivě ochrání kšiltovka, která zakryje i případné neumyté vlasy. V tomto outfitu můžete podnikat libovolné víkendové aktivity a třeba se i zajít podívat na fotbalový zápas vašich dětí. Letní kombinace Oversized džíny můžete nosit také v létě a narozdíl od skinny džínů se v nich nebudete potit. Doplňte je o tílko s ramínky i bez, popadněte kabelku, sandále a sluneční brýle a vytvoříte letní outfit, ve kterém můžete vyrazit kamkoliv vás nohy zavedou. Nečeká-li vás příliš dlouhé chození, ploché... Čtěte více Příspěvek Jak nosit oversized džíny a být trendy? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.