Zoznamrealit.sk 06.05.2024 16:20  Cena: 80 EUR/mesiac POPIS PRIESTORU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom GARÁŽOVÉ STÁTIE nachádzajúce sa v suteréne v NOVOSTAVBE bytového domu „ALBERO“ v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Bosákova. Rozmery parkovacie státia, šírka 2,6 m, dĺžka 5 m a výška 2,8 m ponúkajú dostatok priestoru aj pre väčšie SUV. Výhody: ❶ Automatická brána s diaľkovým ovládaním pre pohodlný prístup ❸ Kamerový systém pre Vašu bezpečnosť ❹ Províziu neplatíte - žiadne skryté náklady ❺ Voľný ihneď STAV PRIESTORU: Garážové státie sa nachádza v podzemnej hromadnej garáži do ktorej je vstup cez automatickú garážovú bránu na DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE. Garáž je monitorovaná kamerovým bezpečnostným systémom. PLATBY: Mesačné nájomné je 80,- EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac 80,- EUR a kauciu vo výške jednomesačného nájmu . PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE. Garážové státie je voľné ihneď. LOKALITA: Garážové státie sa nachádza v blízkosti obľúbeného obchodu s nábytkom ALBERO a bytového domu FUXOVA. Neďaleko sa nachádza zástavka MHD, električky a kompletná občianska vybavenosť s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Kontaktujte nás pre obhliadku a zabezpečte si toto garážové státie ešte dnes. / GARÁŽOVÉ STÁTIE / PRENÁJOM / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / BOSÁKOVA ULICA / AUTOMATICKÁ BRÁNA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.