Zoznamrealit.sk 06.05.2024 16:20  Cena: 145.000 EUR Máte v sebe podnikateľského ducha? Vidíte príležitosť tam, kde iní nevidia? Hľadáte veľký pozemok pre svoje podnikanie, predajňu, alebo záhradkárstvo? Keď áno, tak zbystrite pozornosť! Csaba Őszi - realitný maklér pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj rodinný dom v priamom centre obce Marcelová, hneď pri hlavnej ceste. Dom sa nachádza na rozsiahlom 31 árovom pozemku, je postavený z tehly. Na pozemku sú všetky inžinierske siete, obecná voda, kanalizácia, elektrina aj plyn. Za domom na nachádza garáž, hospodárska budova, skleníky a rozsiahla záhrada. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: - CENTRUM OBCE - HNEĎ PRI HLAVNEJ CESTE - ROZSIAHLY 31 ÁROVÝ POZEMOK - POZEMOK SA DÁ DELIŤ NA MENŠIE POZEMKY, - VŠETKY INŽINIERSKE SIETE CENA: 145.000,-EUR ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY! Všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctkych práv na katastrálnom úrade HRADÍME ZA VÁS. Vďaka moderným predajným technikám, prepracovaným inzerciám a preverenými dlhoročnými skúsenosťami pomáham svojim klientom predať ich nehnuteľnosti bezpečne a za vyššiu cenu, ako by zvládli sami. Pozrite sa ako predávam nehnuteľnosti: csaba-oszi.sk KONTAKT: Csaba ŐSZI 0918 600 999 csaba.oszi@homecenter.sk csaba-oszi.sk homecenter.sk

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.