Zoznamrealit.sk 06.05.2024 16:20  Cena: 600 EUR LICENCOVANÁ RK ORINREAL Vám ponúka moderný 1,5 Izbový byt Slovenskom grobe s vlastným parkovaciím státim - LOKALITA: Nachádza sa v žiadanej oblasti slovenského grobu, na Slavomírovej ulici - ROZLOHA: 1,5 izbový byt s celkovou rozlohou 47m2: Užitková plocha 41m2, Balkón 6m2 , ideálny pre jednotlivcov - STAVBA: Moderná novostavba zaručuje kvalitu a bezstarostné bývanie. - DISPOZÍCIA: - Pri vstupe do bytu vás privíta praktický šatník, - Na pravej strane nájdete WC. - Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a práčkou. - V obývacej miestnosti sú spojené kuchynské priestory, kde nájdete šporák so stavanou rúrou, chladničku, mikrovlnnú rúru, varnú dosku a digestor. - Taktiež okrem velkého samostatného gauču tu je samostatná posteľ ktorá je predelená posuvnými dverami pre vaše súkromie. - V byte sa nachádza balkón vo výmere 6m2 - VÝHODY: Okrem toho, že byt ponúka všetko potrebné vybavenie ako je internet a televízor, Máte taktieiež prístup na samostatný priestranný balkón, Nezabudnite, že k bytu patrí aj súkromné parkovacie miesto, čo je v tejto lokalite veľkou výhodou. - CENA: Všetky tieto výhody získate za veľmi prijateľnú cenu 600 EUR, ktorá zahŕňa všetky náklady. Pre viac infromacií alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte KONTAKT- TEL-Č: 0948 080 863 MAIL: reality@orinreal.com ORINREAL

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.