Zoznamrealit.sk 06.05.2024 16:20  Cena: 950 EUR/mesiac Real H ponúka do prenájmu krásny dizajnový 3 izbový byt Tranovského ulica BA IV Dúbravka , v nadstavbe z roku 2013 , kompletne zariadený, VOĽNÝ OD IHNEĎ Byt má výmeru 67,5 m2 , francúzske okno v obývačke, nachádza sa na 5.poschodí zo 6.poschodí, výťah Dispozícia bytu: Otvorený vzdušný priestor obývacej izby s kuchynskou časťou , kde je kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi , vstupná predsieň s rolldorom . Kúpeľňa so sprchovací kút, umývadlo so skrinkou , samostatné WC s umývadlom. Chodba , šatník, dve samostatné izby Byt je kompletne zariadený , s množstvom úložného priestoru. Orientácia je V-Z . Podmienka : NEFAJČIARI . Byt je ihneď k dispozícií. Lokalita: Veľmi dobrá poloha bytu zabezpečuje jednoduchý prístup autom aj MHD. Dostupné je centrum mesta električkou, alebo autobusom , v blízkosti je nákupné centrum SARATOV ,LIDL, BILA, TERNO, DÚBRAVA škôlky, školy, pošta, banky, zdravotné stredisko, 50 metrov od domu je zastávka MHD . Asi 5 minút autom je nákupné centrum BORY MALL. Prostredie vhodné aj pre rodiny s malými deťmi , množstvo detských ihrísk. Krásne okolie s lesom, možnosť prechádzok a turistiky. Cena prenájmu : 950,- eur/mesiac + 250,- eur energie Pri podpise zmluvy sa hradí 1 mesiac 950,- eur + energie , depozit vo výške 1.0000,- eur a provízia vo výške 600,- eur Kontakt Real – H, s.r.o. Hana Bačiková 0903 215 20 h.bacikova@gmail.com www.realh.sk

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.