Reflex CZ 06.05.2024 17:10  „Jsem zdravotnická záchranářka, na škole jsem měla možnost navštívit oddělení neonatologie s nedonošeňátky. Vidět ale v inkubátoru svoje nedonošené miminko, na to se připravit nedá,“ říká Veronika Rosická, která na misi v Mali prodělala malárii. Její malý syn je velký bojovník, nedávno se ve více než dvou letech naučil chodit. Potřebuje se ale ještě naučit jíst. Zápasníci, kteří se dnes účastní charitativního gala večera bojových sportů CZ FIGHTERS FOR VETERANS, pro něj chtějí vyboxovat prostředky, které by uhradily pobyt na specializované klinice.  

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.