Blesk.cz 06.05.2024 23:30  Charitativní akce CZ Fighters for veterans v pondělí naplnila pražkou UNYP arénu. V kleci se pro dobrou věc utkají vojáci, policisté, české špičky těchto sportů, ale i legendy. Výtěžek z charitativní akce, kterou si pod svou záštitu vzalo Ministerstvo obrany, půjde na podporu českých válečných veteránů prostřednictvím Vojenského fondu solidarity. Na zápasnické kartě je hned několik zajímavých jmen. Hned ve druhém zápase se například představí Vácalv Přibyl, který je členem ochranky prezidenta Petra Pavla a bývalý profesionální zápasník

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.