Budoucnost: Problémy zemědělství. Klíčové je správně nastavit dotace

19.05.2024 13:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zemědělství.

ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

19.05.2024 13:31 Přesně 163 palivových souborů umístili energetici do reaktoru odstaveného prvního bloku. Nově je mezi nimi 48 čerstvých palivových souborů, dosud jich bývalo o šest méně. Úprava je součástí přechodu na osmnáctiměsíční palivovou kampaň, od které si ČEZ slibuje další zvýšení efektivity temelínské elektrárny. První blok tak bude v provozu přibližně o dva měsíce déle.

„Biden si přijde pro vaše zbraně.“ Trump si řekl o 5 milionů hlasů držitelů zbraní

19.05.2024 13:31 Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump vyrazil na další slovní zteč. Zkritizoval stávajícího prezidenta Joea Bidena a řekl si o dalších pět milionů hlasů. Z Bidenovy strany zaznělo, že Trump nezabrání šíření smrti a utrpení. Trump také naznačil, že by mohl vládnout i tři funkční období, pokud uspěje.

Petr Hampl: Vraždit politické odpůrce je tak snadné!

19.05.2024 13:31 Denní glosy Petra Hampla.

Zeman : Rozdělení společnosti je dílem globalistů

19.05.2024 13:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdělení společnosti.

Spojenci NATO zvažují výcvikové mise přímo na Ukrajině

19.05.2024 13:31 Washingtonský Institut pro studium války tvrdí, že Rusové se u hranic s Ukrajinou chystají vybudovat uskupení až o síle 75 tisíc mužů. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj žádá západní partnery, aby pomohli posílit obranu Charkova. Podle listu New York Times kyjevská vláda požádala Bidenovu administrativu, aby poskytla více informací o pozicích ruských sil a vojenských cílů uvnitř Ruska. A narazila. NATO ale údajně zvažuje výcvikové mise přímo na Ukrajině.

„Bez publika.“ Biden si dal podmínku pro debaty s Trumpem. Má plán

19.05.2024 13:31 Prezident USA Joe Biden a bývalý prezident Donald Trump se dohodli na dvou předvolebních debatách. Týmy obou kandidátů věří, že debaty zvýrazní slabiny soupeře. Demokraté chtějí ukázat, že Trump je extrémnější a nebezpečnější, zatímco Biden musí dokázat svou energii a schopnost debatovat navzdory věku. Bidenův tým také stanovil několik podmínek, včetně absence publika ve studiu, aby se snížilo riziko, že hluk prezidenta znevýhodní. Absence davu by také mohla oslabit Trumpovu energii.

Mainstream hrotil situaci. Dělení na slušné a neslušné. Ficova europoslankyně řekla vše

19.05.2024 13:31 „Přestože média, herci, moderátoři, nějací influenceři a podobné osoby říkají, co si máme myslet a jak to je, tak se lidé řídí svým rozumem. Nicméně výsledkem jejich snah udržujících ve společnosti neklid je čin toho starého pána,“ sdělila ParlamentnímListům.cz slovenská europoslankyně za stranu SMER-sociálna demokracia Katarína Roth Neveďalová. Zeptali jsme se jí na atentát na premiéra Roberta Fica.

Dostál : Analyzovat nálady USA, než se budeme vrhat do cizích válek

19.05.2024 08:50 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k NATO.

Vlastenci, na Václavák. Z celé Evropy. SPD burcuje do akce: Lidé toho mají dost

19.05.2024 08:50 PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Nenávistná kampaň, která se rozpoutala už před prezidentskými volbami, byla za hranicí únosnosti,“ říká v souvislosti s útokem na slovenského premiéra Fica poslanec za SPD Jan Hrnčíř. Kriticky se pak vyjádřil jak k důchodové reformě, tak i ke korespondenčním volbám a upozornil na Ústavu. Zmínil také mezinárodní setkání evropských vlasteneckých stran na Václavském námětí. Vrátil se i k oslavám 8. května a k „výkladu“ historie.

„Zastavovat vás bude Rumun? Zhovadilost.“ Turek a Šlachta drtili Rakušana. Posměch i Nerudové

19.05.2024 08:50 Téměř o dva miliony korun se prodraží výstavba nových domků či bytovek. A proč? Musíte mít přípojku na elektroauta, i kdybyste ji nechtěli a elektromobil neměli. Zostuzený Pirát Pexa, který by nejraději elektřinu dovážel. Ministr Rakušan sní o policistech - cizincích v Česku. Až bude evropská armáda, nastane federalizace a nevratný proces pro národní státy. To vše a mnoho dalšího zaznělo na setkání koalice Přísahy a Motoristů sobě a představení lídra kandidátky do Evropských voleb, Filipa Turka. Sál v Plzni byl zcela zaplněn, mezi mnoha sty přítomnými byla většina mladých lidí, od 18 do 30 let.

„Agresivní, nepřijal jiný názor. Kulka Ficovi.“ Než vystřelil. Mrazivé svědectví o atentátníkovi

19.05.2024 08:50 „Nikdy nepřijal jiný názor, nemělo smysl mu oponovat,“ vzpomíná na Juraje C., který se v polovině května pokusil spáchat atentát na Roberta Fica, jeho bývalá kolegyně z Literárního klubu Duha. Ficovi nepřál nic dobrého, už na jeho facebookovém profilu byly náznaky výhrůžek. Informační server Pluska.sk přinesl svědectví tří lidí, kteří se s Jurajem C. setkali osobně.

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

19.05.2024 08:50 NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají. A naši vládní představitelé? I přes současné účastné řeči mají velkou hroudu másla na hlavě,“ komentuje herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil tragédii, která se ve středu odehrála na Slovensku. Nešetří premiéra Fialu ani ministryni Černochovou a připomíná tabulku s nápisem „Slovákům a dezolé vstup zakázán“! Dostal se i ke svým kolegům. Zmínil herce Matáska a dotaz položil Magdě Vášáryové. Na konci je vzkaz pro Roberta Fica.

Fiala : Nová nizozemská vláda výrazně zpřísní svou azylovou politiku

19.05.2024 08:50 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k azylové politice nové nizozemské vlády.

„Vlastenci“, na Václavák. Z celé Evropy. SPD burcuje do akce: Lidé toho mají dost

19.05.2024 04:00 PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Nenávistná kampaň, která se rozpoutala už před prezidentskými volbami, byla za hranicí únosnosti,“ říká v souvislosti s útokem na slovenského premiéra Fica poslanec za SPD Jan Hrnčíř. Kriticky se pak vyjádřil jak k důchodové reformě, tak i ke korespondenčním volbám a upozornil na Ústavu. Zmínil také mezinárodní setkání evropských vlasteneckých stran na Václavském námětí. Vrátil se i k oslavám 8. května a k „výkladu“ historie.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.