VIDEO: Festival Chutě Zlínského kraje nabídl gastro, řemesla i vinařskou uličku

19.05.2024 10:40 /FOTO, VIDEO/ V ráj chutí a vůní se v pátek a sobotu proměnilo Výstaviště v Kroměříži. Gastrofestival Chutě Zlínského kraje, který se tam konal vůbec poprvé, nabídl foodtrucky, regionální potraviny, vinařskou uličku, lidová řemesla i kroje.

Studenti UTB Zlín podporují Terapeutickou dílnu v Uherském Brodě

19.05.2024 10:40 V rámci předmětu „Projektové řízení“ se studenti z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně rozhodli poskytnout pomocnou ruku tam, kde je potřeba. Jejich cílem bylo zpříjemnit dopoledne klientům Terapeutické dílny sv. Justýny v Uherském Brodě.

Mladý rybář boduje. Vytáhl z jezera na Hané obřího kapra

18.05.2024 13:14 Start letošní rybářské sezony si nemohl Adam Grulich z Kostelce na Hané představit lépe. Z vyhlášeného rybářského jezera na Hané vylovil monstrózního šupináče. Vážil 18,21 kilogramu!

Klub kaktusářů zve na tradiční výstavu kaktusů a sukulentů

18.05.2024 13:14 I letos se koná pravidelná prodejní výstava Klubu kaktusářů, tentokrát v Zlínském klubu 204 .

Na Podhoří díky bývalému žákovi školy vybavili další počítačovou učebnu

18.05.2024 13:14 Výuka tzv. nové informatiky vyžaduje modernější prostředí a klade větší nároky na vybavení učeben moderními technologiemi. Již podruhé v rozmezí tří let se v ZŠ Mikoláše Alše Zlín podařilo modernizovat vybavení počítačové učebny díky jednomu sponzorovi, kterým je bývalý žák školy, nyní úspěšný podnikatel v oblasti výpočetní techniky.

VIDEO: Hanácký den v Kroměříži nabídl hudbu, tanec i předání hanáckého práva

18.05.2024 13:14 /FOTOGALERIE, VIDEO/ Hanácké zvyky, hudbu, tance a barevné kroje představil Hanácký den, který v sobotu už posedmé zaplnil Hanácké náměstí v Kroměříži. Podívejte se na video a galerii Deníku, jak to tam vypadalo.

Požár kuchyně ve Lhotsku. Majitel se nadýchal zplodin, škoda za čtvrt milionu

18.05.2024 07:04 Tři jednotky hasičů vyjely v pátek 17. května krátce po poledni k požáru kuchyně v rodinném domě v obci Lhotsko nedaleko Vizovic.

První nutrie jsou za katrem. Ve Zlíně začal odchyt přemnožených zvířat

17.05.2024 20:00 Obyvatelé zlínské Bartošovy čtvrti se dočkali odchytu přemnožených nutrií. Invazivní druh hlodavce a potkani dlouhodobě trápí místní. Zvířata se nebojí kontaktu s člověkem a z potoka se klidně vydají na chodníky či dětské hřiště. Několikrát se už stalo, že zaútočily na kolemjdoucí, v dubnu utopily Jack Russell teriéra.

Atentát na premiéra Fica otřásl i Trenčínem. Nemělo se to stát, myslí si lidé

17.05.2024 20:00 Slovenskem ve středu otřásla zpráva o atentátu na premiéra Roberta Fica. Reportéři Deníku se proto vydali do Trenčína, aby zjistili, co na tuto událost říkají místní obyvatelé a jaká aktuálně panuje nálada u našich sousedů.

Zlínsko v uplynulých dnech opustili

17.05.2024 14:54 Ve spolupráci s pohřebními službami na Zlínsku přinášíme jména zemřelých, s nimiž se jejich příbuzní a přátelé v uplynulých dnech navždy rozloučili. Zarmouceným rodinám a přátelům vyslovujeme upřímnou soustrast.

Soutěž ve vyprošťování z havarovaných vozů v Meziříčí ovládli přerovští hasiči

17.05.2024 14:54 /FOTOGALERIE/ Sedmadvacátý ročník oblastní soutěže ve vyprošťování z havarovaných vozů se uskutečnil ve čtvrtek 16. května u atletického stadionu ve Valašském Meziříčí. Klání se zúčastnili profesionální hasiči ze Zlínského a Olomouckého kraje a jedno družstvo ze Slovenska. Nejlépe si vedli hasiči z Přerova, kteří obhájili loňské vítězství.

Mistři ČR jsou mažoretky z Uherského Ostrohu

17.05.2024 14:54 Letošní sezóna pro mažoretky z Uherského Ostrohu nebyla jednoduchá. Obě skupiny našich mažoretek se posunuly do starší věkové kategorie a věděli jsme, že uspět první rok v nových kategoriích nebude lehké.

KVÍZ: A jsme v pr..., monsignore. Zkuste, jak moc znáte legendu Jeana Gabina

17.05.2024 09:16 Jean Gabin je bez debaty impozantní a nezaměnitelnou hereckou tváří. Potomek operetních a muzikálových zpěváků, který se narodil jako Jean-Alexis Moncorgé, převzal umělecký pseudonym po otci. Ve 30. letech natočil slavné filmy Nábřeží mlh a Člověk bestie a proslavil se legendárním protiválečným snímkem Velká iluze, který z něj udělal zahraniční hvězdu. Poté následovala nabídka do Hollywoodu. Co všechno vědí o herci, od jehož narození 17. května uplyne 120 let, si mohou čtenáři Deníku vyzkoušet v kvízu.

Nová atrakce v Kroměříži. Muzeum Kroměřížska ozdobí pátá Švabinského luneta

17.05.2024 09:16 Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci už brzy obdivovat obyvatelé i návštěvníci Kroměříže. Poslední část pětidílného cyklu lunet původně určeného pro výzdobu Národního divadla v Praze bude umístěna do připravené niky v podloubí před vstupem do Muzea Kroměřížska.

Dveře Domovinky byly po celou středu otevřené veřejnosti

17.05.2024 09:16 S jedinečnou službou se u příležitosti Dne otevřených dveří přišly seznámit na dvě desítky osob všech věkových kategorií. "Opravdu je to tu, jako doma," potvrdila paní Anna, kterou k návštěvě sociální služby pozvala dcera.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.