Zakladatel Binance není ani po odsouzení stále ve vězení. Jak je to možné?

18.05.2024 00:21 Changpeng Zhao byl pravomocně odsouzen na 4 měsíce koncem dubna. Zatím stále není ve vězení. Jeho nástup k výkonu trestu zdržují v podstatě formality. Článek Zakladatel Binance není ani po odsouzení stále ve vězení. Jak je to možné? z webového portálu Finex.cz.

Cena Shiby Inu může brzy vystřelit. Pomůže jí k tomu spuštění ShibaSwapu 2.0?

18.05.2024 00:21 ShibaSwap 2.0 spuštěn na Shibariu. Co novinka uživatelům přinese a jak reagují tokeny v ekosystému druhé největší meme kryptoměny? Článek Cena Shiby Inu může brzy vystřelit. Pomůže jí k tomu spuštění ShibaSwapu 2.0? z webového portálu Finex.cz.

Tato kryptoměnová hra pro Apple a Android si pro první hráče připravila 1 milion USD

17.05.2024 02:20 Guild of Guardians dorazila na iPhony i Androidy. Fantasy RPG propojená s blockchainem startuje eventem s milionovými odměnami. Článek Tato kryptoměnová hra pro Apple a Android si pro první hráče připravila 1 milion USD z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin agresivně prorazil 66 000 USD. Cenu ženou vzhůru tyto 3 katalyzátory

16.05.2024 19:30 Po více než 3 týdnech vzrostla cena Bitcoinu nad 66 tisíc USD. Bude tento trend pokračovat? A co ho způsobilo? Článek Bitcoin agresivně prorazil 66 000 USD. Cenu ženou vzhůru tyto 3 katalyzátory z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin a akciové trhy prudce rostou, zatím co inflace klesá. Je růst oprávněný?

16.05.2024 19:30 Bitcoin, akciové trhy a komodity reagovaly ve středu zveřejněnou inflaci velmi agresivním cenovým růstem. Celková a jádrová inflace skutečně mírně klesla, čehož se lze chytnout jako opodstatnění pro pokles úrokových sazeb v dohledné době. Faktem ovšem je, že to není tak jednoduché. Aby byl pokles v úrokových sazbách opodstatněný, americká centrální banka potřebuje mnohem více. Článek Bitcoin a akciové trhy prudce rostou, zatím co inflace klesá. Je růst oprávněný? z webového portálu Finex.cz.

Přijde black swan event v podobě zasednutí vlády USA na Tether, tvrdí šéf Ripplu

15.05.2024 14:10 Šéf Ripplu prohlásil, že americká vláda jde po krku Tetheru. Z jakého důvodu to tvrdí? Popíravá reakce Tetheru na sebe nenechala dlouho čekat. Článek Přijde black swan event v podobě zasednutí vlády USA na Tether, tvrdí šéf Ripplu z webového portálu Finex.cz.

Zakladatel Etherea představil aktualizaci, která konečně změní poplatky

15.05.2024 06:40 Nový návrh na vylepšení Etherea by mohl změnit transakční poplatky od základů zavedením nového typu poplatku. Článek Zakladatel Etherea představil aktualizaci, která konečně změní poplatky z webového portálu Finex.cz.

Jak vytvořit stabilní pasivní příjem? 4 investiční nástroje, které byste měli znát

14.05.2024 09:00 Zjistěte, jak si zajistit stabilní zdroj příjmů pomocí čtyř chytrých investičních přístupů, které vám vygenerují peníze, aniž byste jim museli věnovat úsilí a čas. Článek Jak vytvořit stabilní pasivní příjem? 4 investiční nástroje, které byste měli znát z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin perfektně napodobuje vývoj z roku 2016 a míří k cíli 350 000 dolarů

14.05.2024 01:20 Různé přístupy vedou obchodníky k podobným závěrům ohledně ceny Bitcoinu. Výhled je prý rozhodně býčí. Článek Bitcoin perfektně napodobuje vývoj z roku 2016 a míří k cíli 350 000 dolarů z webového portálu Finex.cz.

Data z burz předznamenávají další pokles trhu. Poprvé po 7 měsících | Finex Coin Week

13.05.2024 10:20 V dubnu se snížila aktivita na kryptoměnových burzách, peněženka MetaMask nabídla novou službu a Ripple se stal členem zajímavé aliance společností – to vše byl minulý týden v kryptu. Článek Data z burz předznamenávají další pokles trhu. Poprvé po 7 měsících | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Spouští kryptoměna, která tu dlouho nebyla. Je zdarma a její whitepaper má jen 4 slova

13.05.2024 10:20 Notcoin je tajemná kryptoměna spojená s Telegramem. Její tvůrci šli dokonce tak daleko, že zveřejnili 8stránkový whitepaper, který však obsahuje pouze 4 slova. Článek Spouští kryptoměna, která tu dlouho nebyla. Je zdarma a její whitepaper má jen 4 slova z webového portálu Finex.cz.

Proč se nedaří Bitcoinu? Jaká bude budoucnost Berkshire Hathaway? | Burza s odstupem

12.05.2024 19:31 Jaké jsou hlavní motory růstu akciových trhů na rekordní maxima? Co se bude dít s Berkshire Hathaway po odchodu Warrena Buffetta? Proč se aktuálně nedaří Bitcoinu ani dalším kryptoměnám? Článek Proč se nedaří Bitcoinu? Jaká bude budoucnost Berkshire Hathaway? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Druhá kryptoměnová burza vstoupí na Nasdaq. Koupíte si její akcie?

11.05.2024 21:50 Ještě letos by měla přibýt po Coinbase druhá kryptoměnová burza mezi akcie veřejně obchodovatelné v USA. Schyluje se k tomu již dva roky. Jak to vypadá? Článek Druhá kryptoměnová burza vstoupí na Nasdaq. Koupíte si její akcie? z webového portálu Finex.cz.

Tradeři začínají ve velkém shortovat Ethereum. Mají pro to jediný důvod

10.05.2024 16:20 Data a indikátory ukazují, že kryptoměnoví obchodníci ve velkém sází na pokles ceny kryptoměnové dvojky, Etherea . Co je k tomu vede? Článek Tradeři začínají ve velkém shortovat Ethereum. Mají pro to jediný důvod z webového portálu Finex.cz.

Známý analytik prozradil, kdy přijde alt season

10.05.2024 16:20 Různými cestami se analytici dostali ke stejnému výsledku. Dno altcoinů je blízko a po něm by mohla následovat nová rally. Článek Známý analytik prozradil, kdy přijde alt season z webového portálu Finex.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.