Pořád se musíme někoho doprošovat a bojovat, říká maminka postiženého syna

08.05.2024 12:50 Iva Hejsková pečuje o třináctiletého syna Ondřeje, jenž má středně těžkou formu dětské mozkové obrny. Postižení vzniklo ještě v těhotenství kvůli nedostatečnému prokrvování mozku. Chlapec má postižené všechny čtyři končetiny a zrakovou vadu. Ve své péči je jeho matka díky vystudované fyzioterapii profesionálka. Přesto se potýká s mnohými těžkostmi. Krize nastala, když sama onemocněla. Čtené: (1)

Další adept na ministra pro vědu. Předsednictvo TOP 09 navrhlo Marka Ženíška

07.05.2024 17:30 Předsednictvo TOP 09 navrhlo výkonnému výboru strany nominaci šéfa sněmovního zahraničního výboru Marka Ženíška na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Po úterním jednání užšího vedení koaliční strany to řekla novinářům předsedkyně Markéta Pekarová Adamová. Výkonný výbor rozhodne o nominaci ve čtvrtek. Ženíšek řekl České televizi , že za své priority by považoval rozpočet a chystaný zákon, který by měl reformovat transfer technologií. Čtené: (1)

V USA natočili masivní tornáda. Lovec bouří rodinu zachránil na poslední chvíli

07.05.2024 17:30 Rodinný domek v Texasu či výrobní halu v Nebrasce zničila tornáda řítící se poslední dubnový víkend několika americkými státy. I po více než týdnu se objevují další svědectví a záběry dokládající sílu živlu. Čtené: (1)

VIDEO: Spodní prádlo v hlavní roli. V Ostravě proběhla přehlídka negližé

04.05.2024 19:04 Krajky a zase krajky. V rámci multižánrového fest1valu, který probíhá od úterka 30. dubna do neděle 5. května 2024 v Dolní oblasti Vítkovice, se ve Futureu uskutečnila přehlídka spodního prádla návrhářky Terezy Vu. Čtené: (1)

Děti prožívají traumata, školní psychologové ale chybí. Úředníci slibují nápravu

04.05.2024 14:11 Zatímco mnohé děti trpí traumaty, ve školách je stále nedostatek psychologů, kteří mohou problém zachytit v raném stádiu a předejít tak větším komplikacím. Upozorňují na to odborníci i lidé, kteří mají vlastní tíživou zkušenost. Ministerští úředníci proto předložili návrh, který má vést k nápravě. Čtené: (1)

Jako lesba platím daně, ale práva mi stát upírá, zlobí se Karolína Kachyňová

24.04.2024 08:50 Herečka Alena Mihulová a její dcera Karolína Kachyňová odsuzují rozhodnutí vlády, která neschválila manželství pro všechny. „Vládní činitelé k nám lesbám a gayům chovají nepochopitelnou nenávist. Mnozí si myslí, že homosexualita nebo transsexualita je jenom fáze. No tak dobře, tak pojďme předpokládat, že to je fáze, a nechme toho člověka si tou fází projít, protože všechny věci, které jsou fáze, pokud fáze skutečně jsou, skončí,“ vyzívají odpůrce v rozhovoru aktivistka a herečka. Čtené: (1)

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.