Křížkovy schody prochází opravou. Hotové budou v červenci

31.05.2024 09:50 Oprava Křížkových schodů v Mladé Boleslavi, po kterých mohou chodci projít z ulice Pražská brána do Nádražní ulice u kruhového objezdu, by měla být hotová v červenci. Stavba vyjde na bezmála šest milionů korun.

Motorové tříkolky vyrazí na spanilou jízdu. Tady je budete moci potkat

31.05.2024 09:50 Spanilá jízda motorových tříkolek projede v sobotu 1. června regionem. Odehraje v rámci setkání Trike Moto Rozjímaní Lipník 2024. Kolona vyjede v 11 hodin z Osady Havranů v Lipníku a objede okruh po Mladoboleslavsku a Nymbursku.

Děti z Bělé mají na tablu v rukou pušky. Byla to recese, brání se školáci

30.05.2024 23:40 Žáci deváté třídy ze školy v Bělé pod Bezdězem se se základní školou rozloučili tablem, které vzbudilo rozruch. Na fotkách pózovali s dlouhými střelnými zbraněmi. 

Muž v Mladé Boleslavi ohlásil střelbu. Pak policejní zásah sledoval

30.05.2024 19:00 Policisté ve čtvrtek odpoledne prohledávali Nový park v Mladé Boleslavi. Důvodem byl anonym, který ohlásil, že se v parku střílí. To se naštěstí nepotvrdilo. Kriminalisté nyní případ řeší jako trestný čin šíření poplašené zprávy.

Podívejte, jak rostlo. Nové sídlo Škody vyšlo na desítky milionů eur

30.05.2024 09:11 /FOTO, VIDEO/ Ve druhé polovině května bylo slavnostně otevřeno nové sídlo vedení a manažerů firmy Škoda Auto s názvem Laurin Klement Kampus . Čtenářům dnes nabízíme originální časosběrná videa a snímky, které ukazují, jak šel čas při stavbě futuristické budovy.

Podívejte se: Zpěvák Vojtěch Dyk vystoupil v boleslavském Domě kultury

30.05.2024 09:11 /FOTO, VIDEO/ Hudebník a herec Vojtěch Dyk vystoupil v boleslavském Domě kultury v úterý 28. května. Současné turné zakončí velký koncert v O2 Areně 27. listopadu.

Dva z pěti čtenářů si myslí, že Česko se má kvůli členství v EU ekonomicky hůř

30.05.2024 04:30 Je členství v Evropské unii pro Česko ekonomicky výhodné, nebo naopak naši ekonomiku brzdí? Jak vnímají možnosti, které EU přináší, spotřebitelé? Datová redakce Deníku se v závěrečném díle miniseriálu s výsledky ankety 20 let v Evropské unii podívala na to, co si o ekonomických aspektech členství Česka v EU myslí naši čtenáři. 

Nový velký středoškolský kampus na okraji Prahy? Projekt narazil na realitu

29.05.2024 18:30 Velkolepou vizi společného pražsko-středočeského středoškolského kampusu, který by vyrostl na okraji metropole a pomohl vyřešit trable s nedostatkem míst na gymnáziích i dalších atraktivních školách, v úterý 28. května představil radní Středočeského kraje pro oblast vzdělávání a sportu Milan Vácha . Jeho pražský kolega Antonín Klecanda ale nadšení mírní.

Kam po vodě i kolem ní ve středních Čechách? Hravá kampaň láká turisty

29.05.2024 18:30 /FOTO, VIDEO/ Kam na dovolenou v létě? Třeba k vodě. Středočeský kraj nabízí nejvíce splavných a vodáckých řek v České republice, celkem 500 kilometrů. Největší popularitu mezi vodáky mají jednoznačně Sázava nebo Berounka. Zajímavá místa jsou přitom nejen podél vody. Kampaň Pusť mě k vodě nabízí zájemcům všechny informace na jednom místě.

Vězeň na útěku: Hledaný zmizel z pracoviště v Nehvizdech, může být nebezpečný

29.05.2024 13:40 Policisté pátrají po vězni, který v úterý 28. května večer utekl spolu s dalším vězněm z nestreženého pracovičtě v Nehvizdech. Druhý hledaný byl již nalezen na Plzeňsku, ale po jednatřičetiletém S. Stránském jako by se slehla zem. Podle policie může být nebezpečný. 

Boleslavský okresní soud je ve stávce za vyšší platy. Podatelna nefunguje

29.05.2024 13:40 Do stávky soudů za vyšší platy zaměstnanců se ve středu 29. května zapojuje i Okresní soud v v Mladé Boleslavi. Jeho provoz je v tento den omezen. 

Den záchranářů už v sobotu: u Bondy centra nabídne bohatý program

29.05.2024 08:20 Den záchranářů se bude konat konat v sobotu 1. června v Mladé Boleslavi. Akce se uskuteční na parkovišti u Bondy centra od 13 hodin.

Posun na stavbě mimoúrovňové křižovatky: otevře se nový sjezd na Kosmonosy

29.05.2024 08:20 /FOTO/ Přestavba mimoúrovňové křižovatky na dálnici D10 u Kosmonos zaznamenává důležitý milník. Do provozu bude uvedena první komplexní část stavby – sjezd z dálnice ve směru od Liberce do Kosmonos.

Manželé Brodští jezdí závody místo dovolené. Chystají se i na Rally Bohemia

29.05.2024 08:20 Tachometr Škody 100 končí číslem 160, ale i to je pro manžele Brodské málo. Jejich vášní a koníčkem jsou totiž rally závody historických aut. Postavili si doma na dvoře u domu na Chutnovce nedaleko Turnova závodní "stovku” a podařilo se jim propracovat až do velkých oficiálních závodů. Chystají se i na Rally Bohemia. Deníku prozradili, jak se takové auto staví, co všechno závody obnáší a proč skončili na prvním závodu letošní sezóny v příkopě.

Mladí tanečníci míři do Mladé Boleslavi. Chystá se Open dance mission

29.05.2024 08:20 /FOTO, VIDEO/Osmý ročník pohárové celorepublikové taneční soutěže Open dance mission Mladá Boleslav se bude konat v neděli 2. června od 8. hodin v městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.