Vyrábí je jen 13 lidí na světě, stojí i miliony korun. Kytary.cz nabízí nástroje pro investory hudeb

06.05.2024 19:00 Mohou stát od 190 tisíc korun do téměř 12 milionů. Vybrané nástroje značky Fender jsou ručně vyráběné a kytaráři je umí upravit i na míru. Článek Vyrábí je jen 13 lidí na světě, stojí i miliony korun. Kytary.cz nabízí nástroje pro investory hudebníky se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Místo prasat důstojná připomínka obětí holokaustu. V Letech u Písku se brzy otevře památník

06.05.2024 19:00 V roce 2018 stát vykoupil vepřín, který stál na místě někdejšího tábora. Následovaly demolice a nakonec i samotná stavba nového památníku. Článek Místo prasat důstojná připomínka obětí holokaustu. V Letech u Písku se brzy otevře památník se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nahlédněte s námi do zákulisí firem. Sazka nejsou jen losy a míčky, ale hlavně data a technologie

06.05.2024 19:00 Jak se pracuje v Sazce? Podívejte se na první firemní profil od kreativního employer brandingového studia CzechCrunche. Článek Nahlédněte s námi do zákulisí firem. Sazka nejsou jen losy a míčky, ale hlavně data a technologie se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Rok s českými polohovacími stoly Liftor aneb Proč se vyplatí je mít v kanceláři nebo na home officu

06.05.2024 19:00 Pokud podstatnou část dnes trávíte v sedě u počítače, uděláte pro své tělo nejlépe, když si k práci alespoň na chvíli stoupnete. Článek Rok s českými polohovacími stoly Liftor aneb Proč se vyplatí je mít v kanceláři nebo na home officu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Bernard Hill byl Théoden z Pána prstenů i kapitán z Titaniku. Jako jediný hrál ve dvou nejoscarovějš

06.05.2024 19:00 Zemřel anglický herec proslavený především rolí krále Rohanu v adaptaci fantasy eposu spisovatele J. R. R. Tolkiena. Bylo mu 79 let. Článek Bernard Hill byl Théoden z Pána prstenů i kapitán z Titaniku. Jako jediný hrál ve dvou nejoscarovějších filmech se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Loni platební bránou ThePay proteklo sedm miliard. V Česku je jednoznačný trend Apple Pay, hlásí

06.05.2024 09:04 Po domovské Jihlavě si poskytovatel platebních řešení otevřel kancelář i v Praze a poprvé expandoval za hranice. Článek Loni platební bránou ThePay proteklo sedm miliard. V Česku je jednoznačný trend Apple Pay, hlásí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Alza koupila část lékárny a připravuje se na prodej léků. Co na to konkurenti? Zatím jí příliš nevěř

06.05.2024 09:04 Největší český e-shop hledá nové příležitosti k dalšímu růstu. Mohl by jím být lékárenský byznys, kde je ale značná konkurence. Článek Alza koupila část lékárny a připravuje se na prodej léků. Co na to konkurenti? Zatím jí příliš nevěří se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stavěl 3D tiskárny, loď i letecký simulátor. Teď řídí IT na železnici a říká: Kvůli penězům to neděl

06.05.2024 09:04 Po druhém zaměstnání si řekl, že už to nechce zažít, a začal podnikat. Teď je David Miklas už čtvrtým rokem v jedné z největších státních firem. Článek Stavěl 3D tiskárny, loď i letecký simulátor. Teď řídí IT na železnici a říká: Kvůli penězům to nedělám se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Největší nebezpečí umělé inteligence pro Česko? Že ji nedokážeme využít jako příležitost, říká exper

06.05.2024 09:04 „Žáci základních škol by měli v první řadě číst, v druhé řadě psát a v třetí řadě promptovat,“ řekl profesor Michal Pěchouček v podcastu Crunch. Článek Největší nebezpečí umělé inteligence pro Česko? Že ji nedokážeme využít jako příležitost, říká expert Pěchouček se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Předplatné na Seznamu, česká hra je nejprodávanější na světě a příliš dlouhá rodičovská neprospívá

05.05.2024 22:21 Přinášíme pravidelný souhrn témat, která by vás po tomto týdnu neměla minout. Třeba to, jak Ivo Lukačovič vysvětluje předplatné na Seznamu. Článek Předplatné na Seznamu, česká hra je nejprodávanější na světě a příliš dlouhá rodičovská neprospívá se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Máma ho jako kojence vyfotila s pěstí plnou písku. Díky své internetové slávě zachránil život otci

05.05.2024 22:21 Sammy Griner je dnes zřejmě normálním teenagerem, když byl ale malé dítě, pobláznil internet natolik, že se stal jedním z nejznámějších memů. Článek Máma ho jako kojence vyfotila s pěstí plnou písku. Díky své internetové slávě zachránil život otci se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Miláček těch, co milují luxus, ale nechtějí vyčnívat ani trhat asfalt. Obstojí ještě obr od Volva?

05.05.2024 22:21 Volvo XC90 je stálicí nabídky prémiových SUV. Firma sice přechází na elektromobilitu, s tímto korábem ale zřejmě jen tak neskončí. Článek Miláček těch, co milují luxus, ale nechtějí vyčnívat ani trhat asfalt. Obstojí ještě obr od Volva? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Antidivácký film o muži, který chtěl vystřílet pražské metro. Lesní vrah schválně klade překážky, ří

05.05.2024 11:50 Film Lesní vrah neobvyklou formou ukazuje rok života Viktora Kalivody, který před dvaceti lety zabil tři lidi a chtěl útočit v pražské MHD. Článek Antidivácký film o muži, který chtěl vystřílet pražské metro. Lesní vrah schválně klade překážky, říká režisér se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zapařit s Khabym nebo přespat mezi vozy Ferrari. Airbnb nabízí ubytování s nevšedními hostiteli

05.05.2024 11:50 Airbnb povýšilo ubytování na neopakovatelný zážitek, díky kterému se lze setkat s celebritami či složit hlavu na místech, kde by vás to nenapadlo. Článek Zapařit s Khabym nebo přespat mezi vozy Ferrari. Airbnb nabízí ubytování s nevšedními hostiteli se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Kupuje IT firmy i slévárny, roky dělal pro Kellnera. Investovat mě učily poštovní známky, říká

05.05.2024 11:50 Zakladatel skupiny Thein a bývalý šéf operátora O2 popisuje svůj přístup k investování i co se naučil od svého otce filatelisty. Článek Kupuje IT firmy i slévárny, roky dělal pro Kellnera. Investovat mě učily poštovní známky, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.