Mé děti nemají kapesné, musí si vydělat. A nejlepší investice? Vyrazit do ciziny, říká Andrea Lauren

19.05.2024 11:14 Blízká spolupracovnice Jakuba Havrlanta ze skupiny Rockaway popisuje, jak jí změnil pohled na investice pobyt v Londýně i jak vychovává své syny. Článek Mé děti nemají kapesné, musí si vydělat. A nejlepší investice? Vyrazit do ciziny, říká Andrea Lauren se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejnenáviděnější Star Wars slaví 25 let. Dnes už ale víme, že Epizoda I: Skrytá hrozba byla fakt dob

19.05.2024 11:14 Máte radši starwarsovské prequely, nebo novou trilogii? Za nás je odpověď jasná. Na Obi-Wana a Darth Maula nové díly nemají. Jar Jarovi navzdory. Článek Nejnenáviděnější Star Wars slaví 25 let. Dnes už ale víme, že Epizoda I: Skrytá hrozba byla fakt dobrá se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nosí je nejmocnější muž světa i cool soused odvedle. Z vysmívaných tenisek Hoka je miliardový hit

19.05.2024 00:42 Začaly jako obuv pro ultraběžce, teď jsou z nich ale tenisky, které ještě pořádně zatopí Nike a dalším. Francouzská značka Hoka předstihla dobu. Článek Nosí je nejmocnější muž světa i cool soused odvedle. Z vysmívaných tenisek Hoka je miliardový hit se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Megalopolis je velkolepý, krásný a přebujelý chaos. Nový film režiséra Kmotra rozděluje kritiky

19.05.2024 00:42 Megalopolis je první film Francise Forda Coppoly od roku 2011. Recenze příběh o budování utopie označují za obdivuhodný i přeplácaný. Článek Megalopolis je velkolepý, krásný a přebujelý chaos. Nový film režiséra Kmotra rozděluje kritiky se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Oficiální dresy za 1 500 korun, makety za třetinu. Se státním znakem by je ale neměl prodávat nikdo

18.05.2024 14:41 Na logo lví hlavy s korunkou má Český hokej licenci, pro státní znak to však neplatí. Využívají toho neoficiální prodejci a nabízejí levnější kopie. Článek Oficiální dresy za 1 500 korun, makety za třetinu. Se státním znakem by je ale neměl prodávat nikdo se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejen v paneláku si lze hrát s místnostmi. Dispozice bytu je možné měnit i ve starých činžovních dom

18.05.2024 14:41 Je to stále byt ze třicátých let, kterému vévodí velkorysá chodba. Architekti ho ale osekali na nosné zdi a znovu tvořili příčky. Článek Nejen v paneláku si lze hrát s místnostmi. Dispozice bytu je možné měnit i ve starých činžovních domech se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Na Máj se instalují stíhačky Davida Černého. Pražský obchodní dům se otevře v červnu

18.05.2024 14:41 Tělo Spitfiru, křídla motýla. To vše svítí a hýbe se. Na Národní třídě se chystá umístění plastik Davida Černého, na budově Máje zůstanou rok. Článek Na Máj se instalují stíhačky Davida Černého. Pražský obchodní dům se otevře v červnu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nové LEGO pro milovníky vesmíru. Postavíte raketu NASA, která lidstvo vrátí na Měsíc, i obraz Mléčné

18.05.2024 14:41 Space Launch System s odpalovací rampou potěší techniky a modeláře, galaktický obraz zase umělecky založené fanoušky. Článek Nové LEGO pro milovníky vesmíru. Postavíte raketu NASA, která lidstvo vrátí na Měsíc, i obraz Mléčné dráhy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vývojáři slibují, že se Grand Theft Auto VI nezpozdí. Potvrdili, že si ho zahrajeme 12 let od pátého

17.05.2024 17:40 Akce, honičky a zločin ve známé herní sérii baví – a pohádkově vydělávají – už přes čtvrt století. Nyní tvůrci přibližují datum vydání GTA VI. Článek Vývojáři slibují, že se Grand Theft Auto VI nezpozdí. Potvrdili, že si ho zahrajeme 12 let od pátého dílu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ivan Bartoš, Dan Vávra a Luděk Staněk na jednom pódiu. Pusťte si talk show CzechCrunche z Comic-Conu

17.05.2024 17:40 Pět známých osobností – pět různých světonázorů – pět nerdů. Hosté CzechCrunche na popkulturní akci řešili hry, komiksy i seriály. Článek Ivan Bartoš, Dan Vávra a Luděk Staněk na jednom pódiu. Pusťte si talk show CzechCrunche z Comic-Conu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Make-up přímo pro hokejový šampionát. Notino ukazuje při zápasech na kostce nad ledem virtuální zrca

17.05.2024 17:40 Jedním z oficiálních partnerů Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 je Notino. Ukazuje, že sport a krása jdou dohromady. Článek Make-up přímo pro hokejový šampionát. Notino ukazuje při zápasech na kostce nad ledem virtuální zrcadlo se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vyšel román o Petru Kellnerovi a 90. letech v Rusku. Z většiny je to reálný příběh, říká americký au

17.05.2024 17:40 Americký novinář Josh Haven příběh Petra Kellnera neznal, dokud nejbohatší Čech nezemřel. V knize Sibiřský kšeft ho líčí jako román. Článek Vyšel román o Petru Kellnerovi a 90. letech v Rusku. Z většiny je to reálný příběh, říká americký autor se nejdříve objevil na CzechCrunch.

To, že Burger King má méně restaurací než McDonald’s nebo KFC, je výhoda. Nekonkurují si, říká manaž

17.05.2024 17:40 „Poptávka po kuřecím mase vzrostla opravdu enormně,“ popisuje Jiří Petrovič. A dotkla se i portfolia fastfoodové značky Burger King. Článek To, že Burger King má méně restaurací než McDonald’s nebo KFC, je výhoda. Nekonkurují si, říká manažer se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jeden z nejlepších prequelů, co kdy vznikl. Kritici jsou z Furiosy: Ságy Šíleného Maxe nadšení

17.05.2024 17:40 Film Furiosa: Sága Šíleného Maxe sleduje období několika desítek let před Šíleným Maxem: Zběsilou cestou. Je o dlouhé pouti za pomstou. Článek Jeden z nejlepších prequelů, co kdy vznikl. Kritici jsou z Furiosy: Ságy Šíleného Maxe nadšení se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Vynalezl iPod a Googlu prodal termostat za miliardy. Přehrávač hudby dnes? Bez displeje a s AI, říká

17.05.2024 08:01 Tony Fadell pro Apple změnil nejen svět hudby. V exkluzivním rozhovoru se přiznává k lásce k autům a jejich tvůrcům radí: „Nevynalézejte znovu kolo.“ Článek Vynalezl iPod a Googlu prodal termostat za miliardy. Přehrávač hudby dnes? Bez displeje a s AI, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.