ASFINAG: Pozor! Rozsáhlé opravy na dálnici ve Vídni od 10. července

Datum: 28.06.2016
Vídeň 28. června (PROTEXT/ots) - ASFINAG: Pozor! Na jihovýchodní tangenciální dálnici A23 ve Vídni budou od 10. července probíhat rozsáhlé opravy. Pokud můžete, tomuto místu se vyhněte a zdaleka ho objeďte Od 10. července do 4. září bude v důsledku prací na dálnici A...
Vídeň 28. června (PROTEXT/ots) - ASFINAG: Pozor! Na jihovýchodní tangenciální dálnici A23 ve Vídni budou od 10. července probíhat rozsáhlé opravy. Pokud můžete, tomuto místu se vyhněte a zdaleka ho objeďte Od 10. července do 4. září bude v důsledku prací na dálnici A 23 ve Vídni v Stadlau/Hirschstetten otevřen pouze jeden pruh v každém směru. Důležité upozornění pro motoristy! Prosíme, objíždějte toto místo, kde budou práce probíhat, takto: jeďte po dálnici A5 North/Weinviertel až ke křižovatce Eibesbrunn, následně pokračujte po vnějším vídeňském okruhu S1 na dálniční křižovatku Korneuburg West a zde najeďte na dálnici A 22 Donauufer směrem na Vídeň. Tato objízdná trasa platí také pro opačný směr Sever/Brno. Více informací najdete na webových stránkách asfinag.at. Kontaktní informace pro vaše dotazy: Alexandra Vucsina-Valla AUTOBAHNEN- UND SCHNELLSTRASSEN- FINANZIERUNGS-AKTIENGESELLSCHAFT Mluvčí pro Vídeň, Dolní Rakousy a Burgenlandsko TEL: +43(0)50 108 17825 MOBIL: +43 664 60108 17825
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.