Pavel Šporcl uctí Paganiniho v Karlově Studánce

Datum: 29.06.2016
Karlova Studánka (Bruntálsko) 29. června (PROTEXT) - Sólový program POCTA PAGANINIMU uvede houslový virtuóz Pavel ŠPORCL v unikátním prostoru Hudební haly malebných lázní Karlova Studánka. V sobotu 2. července 2016 pokračuje od 20 hodin program jubilejního desátého ročníku...
Karlova Studánka (Bruntálsko) 29. června (PROTEXT) - Sólový program POCTA PAGANINIMU uvede houslový virtuóz Pavel ŠPORCL v unikátním prostoru Hudební haly malebných lázní Karlova Studánka. V sobotu 2. července 2016 pokračuje od 20 hodin program jubilejního desátého ročníku Klášterních hudebních slavností. Letos poprvé zavítá festivalový program do horských lázní Karlova Studánka. V architektonicky ojedinělé Hudební hale ze dřeva zazní skladby Johanna Sebastiana Bacha, Eug?ne Ysa?e, Niccóla Paganiniho ale také Šporclova variace pro sólové housle "Kde domov můj". Lázeňští hosté, obyvatelé Karlovy Studánky i prázdninoví výletníci si mohou již nyní zajistit vstupenky v Lázeňském domě Libuše, Informačním centru v Karlově Studánce a Vrbně pod Pradědem, případně před začátkem koncertu. Pavel Šporcl je jedním z nejvýznamnějších a nejpopulárnějších českých houslových virtuózů. Je laureátem řady houslových soutěží a od roku 2015 držitelem Medaile Za zásluhy o stát v oblasti umění. Své umění předvádí na modrých houslích postavených v roce 2005 Janem Špindelem. Je patronem festivalu Hudba Znojmo a řady dobročinných organizací. Zároveň je uměleckým ředitelem festivalu Kociánovo Ústí. KONTAKT: Anna Jenšíková tel: 603491979 mail: info@agenturajd.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.