Vybavte se na cesty letním balíčkem Lilien

Datum: 30.06.2016
Praha 30. června (PROTEXT) - Léto a s ním doba vytoužených dovolených je konečně tady. Ať už budeme volné dny trávit doma nebo v zahraničí, několik kosmetických přípravků bychom měli mít určitě vždy u sebe. Žádnému cestovateli by v kufru, batůžku či plážové tašce...
Praha 30. června (PROTEXT) - Léto a s ním doba vytoužených dovolených je konečně tady. Ať už budeme volné dny trávit doma nebo v zahraničí, několik kosmetických přípravků bychom měli mít určitě vždy u sebe. Žádnému cestovateli by v kufru, batůžku či plážové tašce rozhodně neměly chybět opalovací prostředky, repelent, cestovní balení kosmetiky nebo antibakteriální gel na ruce. To vše nabízí řada kosmetiky Lilien od Union Cosmetic, kterou seženete v běžné obchodní síti i v e-shopech. Opalovací kosmetika Lilien SUN active Při relaxaci u moře či na horách se neobejdeme bez kvalitní ochrany před škodlivým zářením. Kosmetická řada LilienSUN active poskytuje dokonalou ochranu před UVA i UVB paprsky. Zahrnuje klasická opalovací mléka s ochranným faktorem 6 – 50, opalovací mléka s rozprašovačem pro pohodlnou aplikaci s faktory 10, 15 a 25 nebo opalovací oleje s faktory 6 a 10. Nezbytným doplňkem této řady jsou produkty určené k ošetření pokožky po nadměrném slunění, jako například chladivý Panthenol gel v tubě a ve spreji, gel Aloe Vera pro rychlejší hojení sluncem spálené pokožky i sprchové gely po opalování. Součástí letní kosmetiky Lilien SUN active je i balzám na rty s ochranným faktorem. Řada Lilien nabízí také repelenty proti klíšťatům a komárům, jejichž kousnutí způsobuje nejen nepříjemné a svědivé pupínky, ale také nebezpečná onemocnění. Účinnost prostředků byla laboratorně potvrzena. Travel Pack Lilien je cestovní balení kosmetiky. Obsahuje praktické balení (á 50 ml) šamponu a kondicionéru v jednom, sprchového gelu Aloe Vera, tělového mléka Aloe Vera a stále oblíbenějšího a pro cestovatele velmi užitečného antibakteriálního gelu na ruce. Kontakt: Mariana Pohlová PR E-mail: pohlova@m-communication.cz cz.linkedin.com/pub/mariana-pohlová/2b/b43/554/ https://twitter.com/MPohlova
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.