30. června řekněme Stop množírnám

Datum: 29.06.2016
Praha 29. června (PROTEXT) - Občanské sdružení na ochranu opuštěných zvířat (OSOOZ) a společnost Pet Center CZ vyhlašují 30. červen dnem STOP MNOŽÍRNÁM. K této příležitosti spouštějí veřejnou sbírku na pomoc zvířatům z množíren a osvětu, v rámci které se společně...
Praha 29. června (PROTEXT) - Občanské sdružení na ochranu opuštěných zvířat (OSOOZ) a společnost Pet Center CZ vyhlašují 30. červen dnem STOP MNOŽÍRNÁM. K této příležitosti spouštějí veřejnou sbírku na pomoc zvířatům z množíren a osvětu, v rámci které se společně snaží širokou veřejnost seznámit s touto problematikou a všechny milovníky domácích mazlíčků tak přesvědčit, aby nakupovali pouze u ověřených prodejců a chovatelů. Samotná společnost Pet Center sbírku též aktivně finančně či hmotně podpoří. Příspěvky je možné zasílat na účet Občanského sdružení na ochranu opuštěných zvířat - číslo účtu je 2900499790/2010 - a zároveň je možné je osobně vkládat do kasiček umístěných na více než 100 prodejnách společnosti Pet Center po celé České republice. 30. června Pet Center poskytne zákazníkům 10% slevu na celý nákup s výzvou, aby ušetřené peníze buď zaslali na sbírkový účet nebo je přímo vhodili do kasičky. Kontakt: Markéta Nakládalová e-mail: pr@petcenter.cz www.petcenter.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.