Ledové osvěžení s Coolhousingem

Datum: 28.06.2016
Praha 28. června (PROTEXT) - Coolhousing rozdává celé léto pořádné "Cool osvěžení". Za každý servisní zásah se u nás můžete těšit na plechovku příjemně vychlazeného Staropramenu Cool. Také v letních měsících vyhledáváte každou příležitost jít se...
Praha 28. června (PROTEXT) - Coolhousing rozdává celé léto pořádné "Cool osvěžení". Za každý servisní zásah se u nás můžete těšit na plechovku příjemně vychlazeného Staropramenu Cool. Také v letních měsících vyhledáváte každou příležitost jít se projet autem s klimatizací nebo strávit pár chladivých hodin v příjemném klimatu zšeřelého datového centra? Dobře chlazené datové centrum už v Coolhousingu máme. V parném létě vám navíc servisní návštěvu zpříjemníme dobře chlazeným Staropramenem Cool. Přímo u serveru si jej sice nevypijete, protože to zakazuje provozní řád serverových místností, ale když si v práci dopřejete pauzičku, nabídneme vám pohodlné křesílko ve vstupní hale. "V Coolhousingu připravujeme řadu marketingových akcí, které ale většinou přinesou úsporu a udělají tak radost spíše manažerům našich zákazníků. Při naší každodenní práci se však setkáváme s administrátory, kteří v našem datovém centru pečují o servery svých zaměstnavatelů. Protože intenzita ochlazení těla v serverovně se dá regulovat jen přesunem mezi teplými a studenými uličkami, rozhodli jsme se přidat ještě chutnou regulaci vnitřní," popisuje aktuální promo Jiří Dvořák, Senior Sales Manager datacentra Coolhousing. Kontakt: Jiří Dvořák, Senior Sales Manager e-mail: billing@coolhousing.net tel.: 775 310 970 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.