E15.cz - Názory 15.11.2022 09:21  Téměř 65 procent Čechů se obává, že nebudou schopni splácet své úvěry, vyplývá z průzkumu agentury STEM/MARK, který má ČTK k dispozici. Potíže se splácením má asi šest procent Čechů. Kvůli rostoucím nákladům se jich za poslední rok zadlužilo stejné procento. Nejčastěji si peníze půjčovali od svých rodinných příslušníků. Přibližně 30 procent respondentů už muselo podle průzkumu sáhnout do úspor. Kolem 18 procent Čechů využilo na pokrytí výdajů kontokorent a stejné procento lidí, kteří se již zadlužili, nakupovalo kreditní kartou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.