E15.cz - Názory 16.11.2022 09:28  Leckdo tvrdí: „Já to říkal.“ A má pravdu. S pádem letadla v podobě jedné z největších kryptoměnových burz FTX se začaly vířit emoce. Je to pochopitelné, protože ať se nám to líbí, nebo ne, všichni jsme měli na bitcoin vsazeno. Někdo očekával růst a vyplnil si profilové obrázky laserovýma očima, které se zavázal ponechat, dokud nebude jeden bitcoin za 100 tisíc dolarů. Jiní vsadili na pád a nenakupovali. Každý, kdo o bitcoinu věděl a měl dostatek peněz k alespoň nějakému nákupu, se musel rozhodnout. A takové rozhodnutí budí emoce. Ušetřeni byli jen ti v blažené nevědomosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.