E15.cz - Názory 16.11.2022 19:40  Po krachu kryptoměnové burzy FTX narůstají ve světě kryptoměn obavy z pádu konkurenční burzy Crypto.com. Na twitteru se o víkendu objevily spekulace, že firma čelí problémům, společnost se ale nyní snaží zákazníky přesvědčit, že jejich peníze jsou v bezpečí. Informuje o tom server televize CNBC. Crypto.com je menší než FTX, ale podle serveru CoinGecko stále patří mezi 15 největších kryptoměnových burz na světě. Na možné vyhlášení bankrotu se kvůli své „významné expozici“ vůči FTX připravuje kryptoburza BlockFi, napsal list The Wall Street Journal . Firma dříve také zastavila výběry. Zakladatele FTX v USA žalovali klienti krytoburzy.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.