E15.cz - Názory 17.11.2022 15:00  Vládní i opoziční politici i řada kandidátů na prezidenta si dnes na pražské Národní třídě připomněli výročí 17. listopadu 1989 a 1939. Většina z nich zdůraznila hodnotu svobody a demokracie a upozornila, že tyto hodnoty nejsou samozřejmé. Vzpomínkové akce se konaly i u Hlávkovy koleje a na Albertově. Na připomínkových akcích se připomíná i nynější konflikt na Ukrajině, mnozí řečníci upozorňují, že při obraně proti ruské agresi je to nyní Ukrajina, kdo bojuje za svobodu. Ve 13:00 zazpívala národní hymnu na Národní třídě operní pěvkyně Marta Kloučková.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.