E15.cz - Názory 19.11.2022 02:00  Výrobce světoznámé trhaviny Semtex či takzvaných hnacích náplní pro dělostřeleckou munici ráže NATO, po níž kvůli válce na Ukrajině strmě roste poptávka, může získat strategického partnera z domácího zbrojařského hřiště. Do akciové společnosti Explosia plně ovládané státem chce významně investovat a případně kapitálově vstoupit majitel Czechoslovak Group Michal Strnad. Posílil by tak svůj byznys. Jako důvod uvádí nespokojenost s tím, jak továrna na výbušniny plní zakázky. Plyne to ze Strnadova dopisu adresovaného premiérovi a ministrům průmyslu a obchodu, financí a obrany. Jeho kopii má deník E15 k dispozici.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.