E15.cz - Názory 08.01.2023 21:21  Ruské ministerstvo obrany tvrdí, že jeho síly v uplynulých 24 hodinách při raketovém úderu zlikvidovaly přes 600 ukrajinských vojáků v Kramatorsku na východě Ukrajiny. Úder označilo za odvetu za ukrajinský útok na dočasnou základnu ruské armády v ukrajinské Makijivce v noci na Nový rok. Informovala o tom dnes agentura TASS. Reportéři agentury Reuters, kteří se po oznámení Moskvy vydali zhodnotit situaci v Kramatorsku, na místě ale nenalezli žádné zjevné známky toho, že by si poslední ruský útok ve městě vyžádal oběti na životech. Mluvčí východního uskupení ukrajinských sil označil tvrzení Moskvy o zabití stovek ukrajinských vojáků v Kramatorsku za lživé.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.