E15.cz - Názory 21.01.2023 23:10  Rok 2023 je prozatím pro burziány zlatonosným. Během necelých tří týdnů dokázala zdražit celá řada typů aktiv, která jdou mnohdy i cenově proti sobě. Ruku v ruce tak světové akcie dokázaly od počátku roku vynést v průměru kolem pěti, státní dluhopisy pak vrátily investorům jen o procentní bod méně. Symbolem burzovního veselí budiž konečně podstatně silnější bitcoin. Stále ještě dominantní světová kryptoměna má totiž za nedlouhý letošek za sebou téměř neuvěřitelných čtyřicet procent. Leden ovšem může být prologem slzavého údolí, pro příliš dobrou náladu prý totiž není dostatek důvodů. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.