E15.cz - Názory 23.01.2023 14:30  Jestli esemesky vyzývající k mobilizaci nejsou součástí kampaně Andreje Babiše, měl by se od nich důrazně distancovat. Právě on má podle Markéty Pekarové Adamové moc uklidnit tu část veřejnosti, která těmto poplašným zprávám věří. „Pokud chce ukázat, že chce být státníkem, který tady opravdu zastupuje všechny občany i ty, kteří ho nevolili, nebo ty, kteří nechodí k volbám, je zásadní, aby rozptýlil veškeré pochybnosti,“ má jasno předsedkyně Poslanecké sněmovny, která ale pevně věří, že expremiér se příští hlavou státu nestane, protože by byl špatným vzorem pro mladou generaci, jak slýchá od lidí s dětmi ve svém okolí. Kdyby takový scénář přesto nastal, bude samozřejmě vůli občanů respektovat a s prezidentem Babišem spolupracovat.    

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.