E15.cz - Názory 11.02.2023 09:31  Trh s byty neexistuje. S nevelkou nadsázkou. Kdo z majitelů trvá na tom, že jeho byt je stejně drahý jako před rokem a před realitou trhu zavírá oči, neprodá. Momentálně se nosí sleva. Její velikost závisí na tom, jak rychle se potřebuje majitel nemovitosti zbavit a jak asertivní, invenční a hlavně solventní je zájemce. Nejde přitom o drobné, nad kterými by obě strany obchodu mohly jen tak mávnout rukou. Z cen pražských bytů může jít bezproblému i o … Ale to už si pusťte v našem videu. Nezlevňuje ovšem zdaleka všechno. Neurotické klima na trhu ale ostentativně odděluje realitní zrno od plev. Jenom pozor, vyjednávat o ceně tentokrát nebudou rodiny s uplakanými dětmi v náruči, ale týpci s přísným pohledem. Kolik dokážou uhádat? 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.