E15.cz - Názory 17.02.2023 12:40  Národní ekonomická rada vlády nedávno rozpoutala diskuzi o budoucnosti stavebního spoření. Podle ministra financí Zbyňka Stanjury se dokonce uvažovalo o zrušení státní podpory. V Česku přitom mají uzavřené stavební spoření více než tři miliony klientů a stavební spořitelny nabízejí příznivé podmínky pro úvěry na investice do družstevního bydlení nebo energetických úspor. „Takové podmínky financování žádné běžné banky neposkytují a poskytovat nebudou, protože jim to nedovolí jejich pravidla řízení rizik ani regulátor,” říká Pavel Čejka, předseda představenstva Raiffeisen stavební spořitelny.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.