E15.cz - Názory 17.02.2023 17:10  Sleva na sociálním pojištění pro firmy ve výši pěti procentních bodů začala platit na začátku února. Podniky, které nabízí částečné úvazky určitým skupinám lidí, tak ušetří až pětinu na pojistném. Ačkoli firmy slevu vítají, při první žádosti na ní můžou prodělat a nařízení nijak nekompenzuje administrativní zátěž, kterou pro ně kratší úvazky znamenají. „Stále totiž platí, že dva poloviční úvazky jsou pro firmy mnohem nákladnější z hlediska zdrojů než jeden plný,“ konstatuje personální ředitelka Sodexo Benefity Martina Machová.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.