E15.cz - Názory 18.02.2023 08:00  Z rostoucí poptávky po cestování a nových letadlech těží dva největší světoví výrobci rozdílně. Zatímco evropský Airbus loni zvýšil zisk před úroky a zdaněním o šestnáct procent na 5,6 miliardy eur a tržby o třináct procent na 58,8 miliardy eur, americký Boeing se naopak dál topil v čisté ztrátě 5,05 miliardy dolarů a tržby zvýšil „jen“ o čtyři miliardy na 66,6 miliard dolarů. Pro srovnání: v rekordním roce 2018 činil jeho obrat 101 miliard. Zámořskému kolosu se ale postupně daří vracet na scénu a dohánět evropského konkurenta, pro oba výrobce budou velmi důležité nové zakázky v Číně a Indii.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.