E15.cz - Názory 20.02.2023 19:20  Opakované a příliš štědré valorizace penzí stahovaly průběžný důchodový systém ke dnu. Jedním z důvodů byla nerovnováha mezi prudkým růstem nadprůměrných penzí, a naopak pomalým zvyšováním těch podprůměrných. Způsoboval to mechanismus, jímž se řídily mimořádné valorizace důchodů vyvolané vysokou inflací. Na disproporci upozornila už loni Národní ekonomická rada vlády. Nutnou změnu valorizačních pravidel kabinet schválil, zatím předpokládá snížení pouze červnové valorizace. S novelu zákona ještě musí souhlasit Poslanecká sněmovna, Senát a prezident.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.