E15.cz - Názory 21.02.2023 15:10  Sociální sítě Facebook a Instagram narostly do obřích rozměrů, pohybují se na nich miliardy uživatelů a mateřská společnost Meta generuje tržby ve výši českého státního rozpočtu. Příjmy Mety jsou však až příliš závislé na jednom zdroji, tedy na platbách za inzerci. Proto nyní zakladatel společnosti Mark Zuckerberg oznámil, že Facebook a Instagram začínají testovat předplatné, díky kterému by tvůrci měli mít například širší dosah nebo přístup k exkluzivnímu zákaznickému servisu. To je dobrá zpráva pro menší trhy, k nimž patří i ten český, neboť dosud bylo téměř nemožné se probojovat k zákaznické péči. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.