E15.cz - Názory 01.02.2023 01:40  Společnost DAKO-CZ, výrobce brzdových systémů a komponent pro kolejová vozidla z východočeské Třemošnice, pokračuje ve strmém růstu. V roce 2019 poprvé překonala miliardový obrat a za pouhé čtyři roky jej dokázala zdvojnásobit. V roce 2022 firma poprvé v historii překonala dvoumiliardové tržby. Za uplynulé čtyři roky také společnost přerostla přes hranice regionu i celé České republiky, když v loňském roce založila dva společné podniky s tamními předními výrobci v Indii a letos na tamním trhu plánuje založit dceřinou společnost.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.