E15.cz - Názory 07.02.2023 11:10  Seznamování lidí může být práce na plný úvazek. Své o tom ví Katarína Hawken, která provozuje matchmakingovou agenturu a na svém kontě má řadu úspěšně seznámených párů. Ten první měl svatbu před osmi lety. Právě díky předchozím úspěchům ji loni oslovili tvůrci americké dating reality show Match Me Abroad, která bude mít premiéru v květnu. „Očekávám, že se potom zvýší poptávka po mých službách, a to hlavně díky tomu, že lidé pochopí, jak náročný je samotný matchmaking a kolik závazků, zkušeností a znalostí vyžaduje,“ říká Katarína Hawken.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.