E15.cz - Názory 13.03.2023 08:22  Finanční trhy mají dlouhou historii, ale krátkou paměť. Za posledních dvanáct měsíců jsme se stali svědky několika epizod, kdy burzy mohutně posilovaly s vírou, že centrální banky kapitulují a přestanou zvedat úroky. Tato euforická očekávání se pokaždé ukázala jako nesmyslná, což poslalo ceny aktiv zpět dolů. Kurzový vzestup od počátku roku zapadá do podobného schématu. Je jisté, že sazby vystoupají mnohem výše, než se předpokládalo. Zatímco dluhopisoví investoři vzkaz pochopili, ti akcioví stále vzdorují realitě.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.