E15.cz - Názory 15.03.2023 09:42  Nejznámější kryptoměna bitcoin má menší praktický problém. Pro někoho sice může fungovat jako alternativní uchovatel hodnoty a hodí se i k přesunu větších obnosů peněz, nicméně k drobnějším transakcím je mnohdy prakticky nepoužitelný. Jakmile bitcoinem platí příliš lidí naráz, stojí transakční poplatky víc než to pivo, které se svým bitcoinem pokoušíte koupit. Posledních několik let tak nad bitcoinem vzniká druhá vrstva s názvem Lightning Network. Ta má za cíl platby nejen zrychlit, ale hlavně významně zlevnit. Do podcastu KryptoSpace tak přišel Michal Novák, autor knihy Lightning Network: Platby budoucnosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.