E15.cz - Názory 17.03.2023 11:20  Na několikahektarovém území na pražském Bohdalci, které čeká léta na revitalizaci, chce stát postavit stovky bytů. Území měla původně získat Praha výměnou za pozemky pod nemocnicí Bulovka, ministr financí Zbyněk Stanjura ovšem několik let vyjednávanou dohodu před několika měsíci zrušil a rozhodl ponechat areál Bohdalec-Slatiny v majetku státu. Stanjura se nyní snaží s primátorem Bohuslavem Svobodou najít způsob, jak by mohlo město se státem ve výstavbě bydlení spolupracovat. Území je totiž natolik složité, že to stát vlastními silami zřejmě nezvládne.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.