E15.cz - Názory 18.03.2023 20:50  Čínský prezident Si Ťin-pching pravděpodobně hodlá se svým ruským protějškěm Vladimirem Putinem příští týden osobně probrat schémata obcházení protiruských sankcí. Uvádí to ve své poslední zprávě americký Institut pro studium války. Důvodem má být podpora prodeje a poskytování čínského vojenského vybavení Rusku. Klíčovým prostředníkem mezi oběma zeměmi má být Bělorusko. Institut už dříve uvedl, že čínský prezident na počátku března uzavřel v tomto duchu balík dohod s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.