E15.cz - Názory 18.03.2023 20:50  Jen menšina investorů si zřejmě do americké bankovní krize na půdorysu sklenice s vodou uvědomila, nakolik fatálně dvourychlostní tamní systém je. Co si může dovolit menší až středně velká americká banka, je nemyslitelné nejen pro žádný tamní velký ústav, ale ani pro žádnou banku v Evropě. Výsledkem je ovšem potenciálně příznivá forma investorského chaosu. Předchozí obrat přitom není oxymoron, pelmel bez ladu a skladu vyprodaných bankovních akcií představuje zásadně větší rezervoár bohatství než hrnec zlata na konci duhy. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.