E15.cz - Názory 21.03.2023 09:11  Investování do akcií může být zajímavým způsobem, jak překonat inflaci. Problémem řady fondů ale bývají vysoké výkonnostní poplatky nebo špatné nastavení investičního horizontu, které potom brání efektivnímu zhodnocování prostředků. „Myslím, že výkonnostní poplatek není fér a nedává žádný smysl. Portfolio manažer může v zásadě ovlivnit maximálně 30 procent zisku na burze, zbytek se odvíjí od růstu nebo poklesu trhu,“ říká Alexandr Sarnavský, který po desetileté zkušenosti z bankovního sektoru založil v loňském roce vlastní investiční fond Triatleta. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.