E15.cz - Názory 03.04.2023 12:32  Miliardy eur, aura evropského technologického giganta vyzývajícího americké rivaly, falšování účetnictví, právník s YouTube kanálem, prázdné schránky na Filipínách i útěk jako z filmu. To vše nabídlo dění kolem německé společnosti Wirecard, která se zhroutila v roce 2020. Příběh o podvodu, kterému mnozí, zejména někteří němečtí regulátoři či politici, dlouho nevěřili, postupně odkrýval od 2014 Dan McCrum, novinář Financial Times. Na základě svých reportáží loni vydal knihu Money Men a natočil dokument. Zákoutí celé kauzy popsal během rozhovoru v rámci dalšího podcastu PFI Talks.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.