E15.cz - Názory 11.04.2023 07:42  Organizace spojených národů dříve odhadovala, že kolem roku 2100 dosáhne světová populace vrcholu na 10,9 miliardy obyvatel, v loňském roce už ale odhad upravila na 10,4 miliardy a dojdeme k němu o celých čtrnáct let dříve, tedy v roce 2086. Ozývá se ale čím dál více hlasů, že je OSN optimistická a vrchol přijde mnohem dřív. Itálie překvapila, když se vloni narodilo jen 400 tisíc dětí, což je nejméně od sjednocení země v roce 1861. Populačně se zmenšuje i Japonsko a Jižní Korea. Evropa se zmenší ještě během tohoto desetiletí. Česká republika by se také zmenšovala, kdyby nebylo migrace. A bude nás to ekonomicky bolet.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.