E15.cz - Názory 13.04.2023 23:10  Česká koruna letos přepisuje globální žebříčky nejrychleji rostoucích měn. Vůči euru i dolaru se tuzemská měna dostala od počátku roku do první devítky nejúspěšnějších měn napříč všemi platidly světa. Koruna se svým letošním růstem zároveň dostala do pozoruhodné společnosti těch nejexotičtějších měn světa, jako jsou třeba irácký dinár či gruzínský lari. Jen tato kuriózní platidla a maďarský forint, tedy výlučně ekonomiky méně vyspělé než Česko, totiž dokážou tuzemskou měnu alespoň zatím porážet. Důvodem je unikátní pozice koruny na globální finanční mapě přitahující pozornost velkých hráčů.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.