E15.cz - Názory 26.04.2023 15:40  Ochota připlatit si za výrobky šetrné k životnímu prostředí podle dat výzkumné společnosti Kantar meziročně klesla zhruba o šestinu. Zatímco před třemi lety bylo ochotno platit za udržitelné zboží až 60 procent spotřebitelů, loni už to bylo jen 52 procent. Ochota bojkovat produkty či služby kvůli jejich negativnímu dopadu na životní prostředí či neetickému chování značky či vlastníka se pak mnohem výrazněji projevuje u nejmladší generace Z. Zaznělo to v úterý na E15 business breakfast, která se zabývala tématem ESG. Zástupce šéfredaktora E15 Jan Novotný vyzpovídal v diskuzi přední české odborníky na udržitelné podnikání.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.