E15.cz - Názory 01.05.2023 17:35  Na agresivní cenovou politiku americké automobilky Tesla, zvyšující se konkurenci na trhu i na rostoucí ceny baterií doplácejí akcie čínských výrobců elektromobilů. Tyto cenné papíry od začátku roku obvykle stagnují nebo výrazněji klesají, zatímco Tesla masivně roste. Nic na tom nemění ani rychle rostoucí odbyt elektromobilů na světových trzích. Vlivů, které usměrňují vývoj hodnoty akcií automobilek, je mnohem více, cenová válka, jejímž rozpoutáním Tesla šokovala automobilový průmysl, nicméně k pohybům na burzách nemálo přispívá.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.