E15.cz - Názory 02.05.2023 13:23  Miliardový spor Radovan Vítka s jeho někdejšími partnery Markem Čmejlou a Jiřím Divišem, pokračuje. Německý ekonomický deník Handelsblatt informoval, že kyperský soud zmrazil Vítkovi majetek za 13 miliard korun. „Předběžné opatření není účinné. Žádné účty nejsou obstavené, majetek není zamrazen. Jedná se o obvyklý recyklát lží a nesmyslů, které už Čmejla s Divišem neúspěšně použili v Americe i v České republice,“ reagoval mluvčí Vítkovy skupiny CPI Property Group Jakub Velen. Realitní impérium Radovana Vítka se za poslední roky výrazně zvětšilo. Sám Vítek přitom často hraje na hraně pravidel a není mu cizí nepřátelské převzetí. Pojďme se podívat, jak vybudoval svůj byznys.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.