E15.cz - Názory 07.05.2023 07:10  Nečekat na odbornou pomoc týdny, ale několika kliky ji získat do pár minut. Právě s takovou výhodou se snaží přijít platformy, které nabízejí online terapii. Český startup Hedepy přitom na tuzemském trhu získává výsadní postavení, nově obdržel ve třetím investičním kole pobídku ve výši 2,15 milionu eur, tedy asi padesáti milionů korun, a expanduje už do dvanácti evropských zemí. Investici získal od investičních fondů Nation 1, Purple Ventures, RSJ a od andělského investora Leoše Navrátila. Hedepy se ji chystá použít pro rozšiřování do dalších zemí a na rozvoj psychiatrické péče.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.