E15.cz - Názory 11.05.2023 19:10  Někdy po 21. květnu by měla k Mezinárodní vesmírné stanici odstartovat mise Axiom Space Ax-2. Jejím hlavním cílem bude na palubě ISS otestovat efekty mikrogravitace na vývoj kmenových buněk. Cílem projektu by měla být identifikace způsobů, jak tyto indukované pluripotentní kmenové buňky množit v co nejširší míře a následně je využít k léčbě pacientů na Zemi. Gravitace totiž představuje největší překážku, aby jich vědci dokázali pěstovat více. „Otázkou je také dosažení jejich patřičné kvality,“ uvedl jeden z vedoucích výzkumu Arun Sharma z losangeleské nemocnice Cedars-Sinai.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.