E15.cz - Názory 16.05.2023 22:20  Když skupina OPEC+ na počátku dubna překvapila svět plánem na další snižování těžby ropy, její ceny vyskočily nahoru. Odborníci čekali, že by se mohla vyšplhat až na sto dolarů za barel. Ve skutečnosti nyní stojí surovina typu Brent i WTI méně než před oznámením útlumu produkce. Na vině jsou zejména obavy z dalšího ekonomického vývoje v Číně a ve Spojených státech. Těžaři však zatím nenaznačují, že by v červnu plánovali s těžebními škrty ještě přitvrdit. Experti míní, že už oznámený útlum se může teprve projevit.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.